Fandiablo's kennel

Fandiablo's kennel chihuahua

Blog

H?sten ?r h?r..

Posted by Anette Winge on October 14, 2010 at 10:56 AM

Hösten är här och jag har inte skrivit på hela sommaren :P

 

ticko har ställts ut en del..

 

tex jönköping där det blev

kv: 1 kk:3 hp

kv.1 kk:2 ck och BH-R

kv.1 kk.2 ck och BH-4

 

vi har under sommaren varit mycket på jobbet och därför missat en hel del utställningar vi önskat åka på... men som student så behöver man lite extra pengar så jobbet fick gå före..

 

vi försöker njuta av den lilla höstsol som återkommer varje dag för tillfället.. hundarna har övat massa agillity under sommaren och hösten så vi ska se om vi kommer igång att tävla till nästa år :) iaf med ticko..

 

grabbarna har eventuella kullar på gång och det ser vi verkligen fram emot..

 

Lika bra att också nämna(då jag fått en hel del förfrågningar) att jag själv pga att geisha råkade ut för ett bråck under sin kennelhosta helt bestämt mig för att det inte blir någon kull på henne och hon förblir min lilla gosegris och maskott <3 så det blir inga egna valpar på ett tag.. först måste jag hitta lämplig tikvalp och sen ska hon hinna bli vuxen också ;) vi skyndar långsamt då det absolut vitkigaste för mig är att jag verkligen får något jag vill arbeta vidare på och verkligen tror på. men ni kan givetvis kontakta mig iaf om ni intresserar er för rasen och bara undrar något eller om ni vill veta om eventuella kullar efter mina grabbar :)

 

Jag planerar att ställa båda grabbarna på stora stockholm i december, hoppas vi ses där!

 

Hoppas ni alla kan njuta av det härliga höstvädret :)

 

kram//Nenne

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments